Târgu-Mureş:Telefoane de urgenţă la E.On Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prevenirea unor accidente sau chiar a unor tragedii, furnizorul de de gaz, E.On Gaz, pune la dispoziţia consumatorilor două numere de telefon la care pot fi sesizate orice nereguli referitoare la instalaţiile din incinta sau din exteriorul clădirilor.

Astfel, dacă simţiţi miros de gaz nu exitaţi să sunaţi la numerele de telefon 0265 200 928 - cu tarif normal din reţeaua Romtelecom - sau 0800 800 928 - număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă.

„Facem apel la spiritul civic al cetăţenilor să ne sesizeze de urgenţă dacă simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă. Este foarte important să fim anunţaţi imediat, astfel încât echipele noastre specializate să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave", se precizează într-un comunicat de presă transmis de companie. Dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie funcţionează în regim non-stop.

În cazul că simţi miros de gaz în interiorul locuinţei, trebuei să stingeţi urgent focul,  să deschideţi ferestrele şi uşile, să nu manevraţi aparte electronice, să nu aprindeţi lumina şi să nu verificaţi cu flacără instalaţiile de gaz.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite