Târgu-Mureş: 100.000 euro pentru o nouă discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: 100.000 euro pentru o nouă discotecă
Târgu-Mureş: 100.000 euro pentru o nouă discotecă

Primăria scoate la licitaţie spaţiu pentru o discotecă, cu 2 euro-mp/lună, dar vrea investiţii de minim 100.000 euro. Fosta Cuba Libre este distrusă, noul proprietar va trebui să refacă inclusiv pereţii.

Primăria Târgu Mureş va organiza la finalul lunii o licitaţie pentru spaţiul în care a funcţionat până la începutul acestui an discoteca Cuba Libre, în incinta Casei de Cultură Mihai Eminescu.

CL a aprobat în ultima şedinţă închirierea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a spaţiului, aflat la subsolul imobilului, în suprafaţă de 900 mp, pentru activitatea de club - discotecă. Preţul de pornire la licitaţie este de 8,5 lei/mp/lună. Contractul se va încheia pe o perioadă de 10 ani cu posibilitate de prelungire pe încă cinci ani. Chiriaşul va avea obligaţia de e a executa investiţii din fonduri proprii pentru lucrările de modernizare precum şi pentru dotarea acestuia. De asemenea va asigura mijloacele circulante, fondul de marfă şi va suporta costul utilităţilor consumate în timpul derulării acitivităţilor.

Sunt considerate necesare următoarele investiţii: schimbarea totală a pardoselii, refacerea totală a grupurilor şi instalaţiilor sanitare, refacerea totală a pereţilor, dotarea cu sistem de ventilaţie modern, şi lucări de amenajare ambientală, investiţii privind contorizarea separată a tuturor utilităţilor. Nivelul minim al investiţiei impuse este de aproximativ 100.000 de euro. Mai este nevoie în plus şi de modernizarea şi utilarea barurilor dar şi de dotarea spaţiului cu aparatură. Chiria stabilită în urma licitaţiei se va renegocia la intervale de 12 luni în funcţie de nivelul creşterilor economice, iar chiriaşul va trebui să plătească şi cheltuielile de regie. Licitaţia va fi valabilă doar dacă se vor prezenta cel puţin doi ofertanţi.

“Hotărârea CL a fost trimisă Prefecturii pentru viză de legalitate, în funcţie de răspuns vom stabil un calendar pentru licitaţie”, ne-a declarat Maria Grama, şef Serviciu concesiuni, închirieri, vânzări şi respectarea disciplinei contractuale, din cadrul Primăriei Târgu Mureş.

Al şaselea club

În oraş mai funcţionează cluburile Apollo, Jazz and Blues, Sense, Avi-cola, Evolution. Ovidiu Botârcă, patronul Apollo a vrut în vară să vândă clădirea discotecii către municipalitate, cu 4 milioane de lei,  din cauza scăderii încasărilor, însă propunerea sa a fost refuzată.  

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite