Fost director în Consiliul Judeţean, acuzat de luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Bochiş, fost director în CJ Mureş, trimisă în judecată pentru mită foto arhivă
Nicoleta Bochiş, fost director în CJ Mureş, trimisă în judecată pentru mită foto arhivă

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Nicoleta Bochiş, fost director la Direcţia Tehnică Drumuri şi Poduri Judeţene şi Investiţii din cadrul Consiliului Judeţean Mureş.


Într-un comunicat dat vineri publicităţii, procurorii DNA o acuză pe Nicoleta Bochiş de luare de mită. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în perioada iulie – august 2005, inculpata în calitate de director la Direcţia Tehnică Drumuri şi Poduri Judeţene şi Investiţii din cadrul Consiliului Judeţean Mureş, a pretins şi primit cu titlu de mită, de la reprezentantul unei societăţi comerciale, un laptop şi un telefon mobil în valoare totală de aproximativ 8.505 lei.

Bunurile au fost pretinse şi primite pentru ca inculpata să-i furnizeze  acestuia atât informaţii care nu sunt publice în legătură cu licitaţiile organizate de către Consiliul Judeţean Mureş, cât şi pentru a favoriza firma persoanei respective pentru câştigarea acestor licitaţii, precum şi pentru decontarea mai rapidă a unor lucrări deja efectuate. Licitaţia pe care dorea să o câştige viza încheierea unui contract de achiziţie şi montare de panouri şi marcaje pentru drumurile publice din judeţul Mureş.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite