S-a dat drept avocat şi a înşelat mai mulţi mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 26 de ani din Cluj Napoca a fost reţinută de procurorii mureşeni, după ce  a pretins că este avocat şi a obţinut diverse sume de bani de la mai mulţi mureşeni.

Procurorii mureşeni au intrat pe fir în momentul în care un magistrat din Reghin i-a sesizat depre faptul că o femeie pretinde că este avocat şi că se foloseşte de numele lui pentru a obţiune diverse sume de bani.

Femeia, Schobel Andrea Timea, le promitea mureşenilor că va interveni pe lângă magistratul reghinean în diferite dosare. În schimb, pretindea diferite sume de bani. Mai mulţi mureşeni au crezut promisiunile femeii şi i-au dat acesteia sume cuprinse între 1.200 şi 2.000 de lei.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că femeia nu este avocat şi nici nu-l cunoaşte pe magistratul reghinean. În urma unei percheziţii domiciliarea, Schobel Andrea Timea a fost reţinută pentru 24 ore de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mureş.

Femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de exercitare fără drept a unei profesii, trafic de influenţă, înşelăciune şi furt calificat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite