Târgu-Mureş: Cursuri gratuite pentru mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultura Harghita lansează, la Târgu-Mureş, un proiect finanţat de Uniunea Europeană.

Proiectul „Manageri şi angajaţi competenţi şi performanţi" se adresează celor care vor sa devină profesionişti în organizare, comunicare , marketing şi promovare.

Startul acestui program va fi dat printr-un simpozion. Sub sloganul „Oportunităţile locale sunt şansa câştigului tău" participanţii  interesaţi de specializare vor putea descoperi informaţii utile cu privire la domeniile în care lucrează.

Cursuri pentru toţi

Cursurile sunt gratuite, în schimb cei interesaţi se vor putea înscrie, doar în anumite condiţii. De exemplu, la cursurile de formare profesională pot participa mureşenii cu studii medii. Pregătirea se face în domeniul marketingului şi comunicării, mediului şi dezvoltării durabile, dar există module şi pentru eficienţa organizaţională pentru adaptare la piaţă.

Pentru cei care au studii universitare, oferta este diversă. Licenţiaţii pot opta între management strategic şi de risc, legislaţie, proceduri şi marketing ITT, surse de finanţare sau cultura organizaţională. Proiectul este finanţat de Fondul  Social European  prin Programul de Dezvoltarea Resurselor Umane.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite