Vezi Muresul de sus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumpăraţi cinci cărţi din colecţia Jules Verne şi călătoriţi cu balonul deasupra oraşului! De astăzi şi până duminică, mureşenii pot răspunde provocării lansate de cotidianul Adevărul şi Orange România, intitulată  „5 săptămâni în balon".

Pentru a putea survola oraşul cu balonul vă puteţi înscrie în concurs, până mâine inclusiv, completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Târgu-Mureş, iar prin tragere la sorţi vor fi desemnaţi câştigătorii care se vor putea urca în balon în acest sfârşit de săptămână.

Înscrierile continuă sâmbătă şi duminică şi puteţi profita de Caravana „Adevărul", care va fi prezentă la Ceasul Floral din Piaţa Trandafirilor. Cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacela aerostatului. Preţul unei cărţi este de 11,99 lei.

Nu uitaţi aparatele foto!

Organizatorii vă recomandă să purtaţi îmbrăcăminte sport şi să nu uitaţi aparatul de fotografiat sau camera de filmat, întrucât experienţa este unică şi merită imortalizată. Balonul cu care vor zbura câştigătorii va fi ridicat la o înălţime de 50 de metri. Indiferent de vreme, în balon vor urca două persoane care vor fi însoţite de un instructor, iar călătoria va fi una plăcută şi sigură.

Caravana „5 săptămâni în balon" a ajuns în Târgu-Mureş. Vino în weekend în Cetatea Medievală, să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie, în orice Orange shop sau Orange store, până vineri, şi poţi câştiga un loc în nacela. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/ orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul, în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară, în poze şi filmări, pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange, de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange, de pe Twitter.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite