Sărbătoarea mureşenilor, stricată de FC Braşov! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 18 ani de aşteptare, FCM Târgu-Mureş a revenit cu un eşec în prima divizie fotbalistică, gruparea mureşeană fiind învinsă, scor 0-1, de FC Braşov.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de fostul atacant stelist, Vali Badea, în minutul 68, după o pasă excelentă primită de la Alexandru Chipciu.

Astfel, chiar dacă a suferit schimbări majore în pauza de vară, mulţi jucători părăsind echipa, FC Braşov a făcut o partidă bună şi s-a impus, cu puţin noroc, la capătul unui meci în care experienţa „stegarilor" şi-a spus cuvântul.

Susţinuţi din tribune de circa 7.000 de fani, mureşenii au evoluat ofensiv, însă jucătorii lui Adrian Falub au ratat nepermis de mult, portarul Mihai Mincă blocând perfect atacurile gazdelor.

image

Târgu-Mureş a început sarabanda ratărilor chiar în minutul 17, atunci când Vancea l-a depăşit uşor pe Majernik, dar atacantul gazdelor nu l-a putut învinge pe Mincă.

În minutul 41, Dan Roman putea deschide scorul, dar fostul jucător de la Forex Braşov l-a luat la ţintă, din trei metri, nemarcat, pe Mihai Mincă.

image

Ultima mare ocazie a meciului a aparţinut tot gazdelor, care puteau restabili egalitatea pe tabelă cu zece minute înainte de finalul partidei. După un carambol în careul braşovenilor, Bălău a şutat, din zece metri, în bara laterală, mingea a revenit la fundaşul mureşenilor, dar cel de-al doilea şut al acestuia a trecut puţin pe lângă bara porţii lui Mincă.

image

FC Braşov a terminat partida în inferioritate numerică, fundaşul slovac Majernik fiind eliminat în minutul 77.

La partida de ieri au fost prezenţi şi circa 300 de suporteri braşoveni, care au fost însoţiţi în permanenţă, până la ieşirea din Târgu-Mureş, de forţele de ordine.

image

În următoarea etapă, FC Braşov va întâlni, duminică, 1 august, pe propriul teren, de la ora 19.00, o altă nou-promovată, Universitatea Cluj. De partea cealaltă, FCM Târgu-Mureş se va duela, în deplasare, vineri, 30 iulie, de la ora 20.30, cu FC Vaslui.   

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite