Futsal: City Us Târgu-Mureş - Design, finala Ligii Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Rulmentul Braşov, care a devenit campioană naţională la handbal feminin în 2006, gruparea de futsal CS Design Construct Braşov este în faţa unei performanţe asemănătoare.

Astfel, după ce au trecut în semifinale de Concordia Chiajna, braşovenii vor lupta pentru medalia de aur cu City US Târgu-Mureş. Campioană va fi desemnată echipa care va reuşi să câştige două meciuri din trei în finală.

Prima partidă va avea loc luni, 24 mai, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“. Următoarele două dueluri se vor desfăşura la Târgu-Mureş, pe 31 mai şi 6 iunie.

Cred că suntem favoriţi la adjudecarea trofeului, întrucât avem un lot mai omogen, cu jucători într-o formă foarte bună, precum Mimi Stoica sau Robert Matei.

Echipa din Târgu-Mureş este serios întărită după dizolvarea formaţiei CIP Deva şi are în componenţă jucători de valoare. Ne va fi greu, dar sunt convins că putem câştiga titlul în acest sezon“, a declarat preşedintele echipei Design Construct, Cristin Grigorean.

De conducerea tehnică a formaţiei CS Design Construct Braşov se ocupă  antrenorul portughez Artur Melo, cel care a pus bazele actualei echipe City Us Târgu-Mureş, petrecând trei sezoane pe banca mureşenilor. „Ne propunem să obţinem calificarea după doar două partide şi vom munci din greu pentru a ne îndeplini acest obiectiv.

Cunosc 90% dintre jucătorii de la Târgu-Mureş şi vom încerca să profităm de punctele lor slabe. Şansele sunt egale, dar suntem încrezători că vom câştiga campionatul. Primul meci este extrem de important, în special pentru că vom evolua pe propriul teren, şi suntem obligaţi să învingem“, a menţionat antrenorul braşovenilor, Artur Melo.

La rândul său, cel mai bun jucător de fotbal în sală din România, echipierul celor de la Design, Robert Matei, a prefaţat confruntarea de luni seara: „Vom aborda meciul cu City Us cu un moral bun după calificarea în detrimentul Concordiei Chiajna.

City Us este o echipă mai accesibilă decât adversara din semifinale, iar noi avem o formaţie mai valoroasă şi putem câştiga titlul. Important este să învingem în primul meci“.

Acesta a vorbit şi despre viitorul lui la formaţia de la poalele Tâmpei: „Mie îmi expiră împrumutul de la CIP Deva la finalul acestui sezon, dar în cazul în care vom câştiga campionatul, în proporţie de 90% voi continua la Braşov“.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite