Baschet: Meci facil pentru BC Târgu-Mureş, cu CSU Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă

Într-un meci din etapa a XV-a a Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, pe BC Târgu-Mureş.

Confruntarea are o favorită certă, Baschet Club Târgu-Mureş fiind o echipă care a făcut senzaţie în primele 14 etape ale sezonului. Mureşenii sunt în momentul de faţă pe locul patru în clasamentul Diviziei A, cu 24 de puncte în cont, la două lungimi de liderul CSU Ploieşti.

De partea cealaltă, bazându-se doar pe jucători tineri, fără experienţă, braşovenii au un sezon catastrofal, câştigând un singur meci în 14 runde, cu BC Miercurea Ciuc. CSU Cuadripol Braşov este pe locul 14 în ierarhia Diviziei A, cu doar 15 puncte acumulate.

Vom avea un meci extrem de greu, în companiei unei formaţii care se bate cu şanse reale la titlul naţional în acest sezon. Mureşul are o echipă extrem de valoroasă, dar ne vom juca şansa noastră.

Este evident că nu suntem favoriţi, însă vom încerca să facem un joc bun şi să scoatem maximum posibil din această confruntare“, a declarat preşedintele echipei CSU Cuadripol Braşov, Gabi Calancea.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite