City US Târgu-Mureş a câştigat titlul naţional la futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel de-al treilea meci al finalei Ligii Naţionale de futsal, Design Construct Braşov a fost învinsă, în această seară, cu 1-5, în deplasare, de City US Târgu-Mureş.

În urma acestui rezultat, City US conduce cu 2-1 la general şi a devenit, pentru prima dată în istorie, campioana României la fotbal în sală. Rezultatul înregistrat pe tabelă nu reflectă realitatea din teren, diferenţa dintre cele două adversare nefiind atât de evidentă.

Braşovenii antrenaţi de Artur Melo au început bine jocul, iar după câteva ratări de ambele părţi, Design Construct a deschis scorul în ultimele secunde ale primei reprize, prin Paolo Ferreira (19:58).

Formaţia de la poalele Tâmpei a preferat să conserve avantajul la reluare şi a reuşit acest lucru timp de zece minute, în ciuda ocazilor mari ale gazdelor. Însă, în minutul 30:53, căpitanul mureşenilor, Cosmin Gherman, a restabilit egalitatea pe tabelă, după ce a transformat penalty-ul obţinut de gazde la henţul lui Paolo Ferreira.

Câteva secunde mai târziu, braşovenii putea trece din nou în avantaj, însă Alpar Csoma l-a luat la ţintă, din poziţie ideală, pe goalkeeper-ul mureşenilor, Carlao. Momentul psihologic al meciului s-a produs în minutul 35:13, atunci când Design Construct a rămas în inferioritate numerică, Jordi Sole fiind eliminat după ce a văzut cel de-al doilea cartonaş galben.

Aflaţi în inferioritate numerică, braşovenii nu au rezistat atacurilor celor de la City US, iar gazdele au trecut în avantaj în minutul 36:19, prin golul marcat de Philipe Prado. Acelaşi Prado a reuşit dubla exact la un minut distanţă, marcând pe contraatac, pentru 3-1.

Obligaţi să atace, braşovenii au renunţat la portarul Fiuza şi au introdus în teren un jucător de câmp. Însă, băieţii lui Artur Melo au fost surprinşi descoperiţi în defensivă, iar Nuno Miguel şi-a trecut în cont o dublă în ultimul minut de joc.

Aşadar, în urma victoriei din această seară, City US Târgu-Mureş a învins cu 2-1 la general, adjudecându-şi primul titlu naţional din istorie. În primul meci al finalei, Design Construct Braşov învinsese la poalele Tâmpei cu 5-4, iar în cea de-a doua partidă, desfăşurată la Târgu-Mureş, City US se impusese cu 4-3.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite