FCM Târgu-Mureş – FC Braşov, LIVETEXT de la ora 18.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureş şi FC Braşov debutează astăzi, de la ora 18.00, în noul sezon de Liga I. Confruntarea va avea loc pe stadionul „Tran-Sil" şi va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport şi în format livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

18 ani a aşteptat FCM Târgu-Mureş să evolueze din nou în primul eşalon fotbalistic, iar aşteptarea a meritat. De la defuncta ASA Târgu-Mureş, care evolua pentru ultima dată în prima divizie fotbalistică în sezonul 1991/1992, fotbalul mureşean revine în forţă pe prima scenă. Cu un antrenor, Adrian Falub, care poate fi denumit cu uşurinţă „Mister Promovare", Târgu-Mureş pleacă cu mari speranţe la noul drum de Liga I.

FCM-ul va întâlni, în această seară, pe FC Braşov, una dintre cele mai slabe echipe din Liga I, dacă este să ne luăm după unii specialişti. După ce au vândut trei sferturi dintre componenţii de anul trecut, braşovenii au adus alţi zece fotbalişti, iar omogenitatea este principala problemă a formaţiei antrenate de Daniel Isăilă. Dacă lucrurile s-au pus la punct în ceea ce priveşte conducerea tehnică, Isăilă şi Dănuţ Oprea având atribuţii egale, lotul de jucători are mult de suferit.

Faţă de sezonul trecut, la FC Braşov au mai rămas doar fotbaliştii care prindeau cu greu un loc în formula de bază gândită de Viorel Moldovan. Cel mai important câştig al „stegarilor" la capitolul veniri este vârful piteştean Cosmin Năstăsie, dorit în pauza de vară şi de Dinamo. Însă, sosit abia sâmbătă la Braşov, este greu de crezut că Năstăsie va fi titular diseară.  

image

Mulţi ex-stegari la Mureş

De partea cealaltă, FCM Târgu-Mureş are obiective măreţe în acest sezon de Liga I, iar lotul îi permite să spere că nu va reveni, la finalul sezonului, în liga secundă. În aşteptarea transferului-bombă, Ionel Dănciulescu, mureşenii au în componenţă mulţi fotbalişti care au evoluat, în trecut, la FC Braşov sau Forex Braşov, Dănălache, Miclăuş, Vagner, Flavius Moldovan, Florin Stângă, Mihai Stere sau Dan Roman numărându-se printre cei care au evoluat sub Tâmpa.

Sper să obţinem o victorie, care ar fi foarte importantă, pentru a ne da încredere pentru ceea ce urmează, pentru că ne aşteaptă nişte meciuri foarte grele în următoarele etape. FC Braşov este o echipă imprevizibilă, periculoasă, cu un nucleu constant în ultimii ani. Este un meci foarte important pentru noi", a declarat antrenorul mureşenilor, Adrian Falub.

De partea cealaltă, Daniel Isăilă a prefaţat întâlnirea: „Tot timpul începutul de campionat este unul dificil, pentru că îţi trebuie timp să-ţi intri în ritm. E şi mai greu dacă întâlneşti o echipă nou promovată, care se mobilizează pentru a lăsa o impresie foarte bună în Liga 1".

Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări desfăşurarea LIVETEXT a partidei, începând cu ora 17.00!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite