Daniel Isăilă: „Victoria în meciul cu FCM Târgu-Mureş este vitală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă Foto: Bogdan Crăciun
Antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă Foto: Bogdan Crăciun

În prima etapă a returului Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, vineri, de la ora 18.45, pe Stadionul „Tineretului“, pe FCM Târgu-Mureş, confruntarea fiind transmisă, în direct, de Digi Sport.

Antrenorul principal al „stegarilor“, Dani Isăilă, este conştient de importanţa unui succes în meciul de vineri, fiind convins că FC Braşov este obligată să obţină cele trei puncte puse în joc.

Vom avea parte de un meci extrem de important, foarte dificil, în compania unei grupări redutabile, mai ales la partidele din deplasare. FCM Târgu-Mureş are jucători cu mare experienţă şi poate furniza surprize cu orice adversar.

După victoria de moral obţinută în faţa Rapidului, avem nevoie de un alt succes în compania unei contracandidate directe în lupta pentru zona fierbinte a clasamentului. Mai puţin contează spectacolul, important este să luăm cele trei puncte.

FCM Târgu-Mureş a crescut mult ca valoare în ultima perioadă şi vom avea un meci mult mai dificil, în comparaţie cu partida din prima etapă a campionatului. Au un antrenor foarte bun, care a organizat impecabil echipa.

Sper ca băieţii să nu se relaxeze după rezultatul bun din meciul cu Rapid şi trebuie să ne concentrăm 100% la confruntarea cu FCM Târgu-Mureş, fiindcă altfel vom avea mari probleme“, a declarat Daniel Isăilă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite