FC Braşov – FCM Târgu-Mureş, derby-ul suferinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Badea (dreapta) a avut evoluţii modeste la FC Braşov. Foto: ADS
Badea (dreapta) a avut evoluţii modeste la FC Braşov. Foto: ADS

În prima etapă a turului Ligii I de fotbal, FC Braşov şi FCM Târgu-Mureş se vor confrunta în această seară, de la ora 18.45, pe Stadionul „Tineretului" din Braşov, duelul fiind transmis, în direct, de Digi Sport.  

În partida din prima etapă a campionatului, „stegarii" au câştigat la limită, scor 1-0, meciul de la Târgu-Mureş. Dacă braşovenii nu au probleme de lot, mureşenii nu se pot baza pe Bruno Fernandes, Didi, Topici şi Vasilache, toţi suspendaţi, dar nici pe Dan Matei şi Vagner (accidendaţi).

După 17 etape, FC Braşov şi FCM Târgu-Mureş sunt vecine de clasament. „Stegarii" sunt pe locul 13, cu 19 puncte, iar mureşenii au acelaşi număr de puncte, dar sunt pe locul 14, având un golaveraj inferior.

 „Vom avea parte de un meci extrem de important, foarte dificil, în compania unei grupări redutabile, mai ales la partidele din deplasare. FCM Târgu-Mureş are jucători cu mare experienţă şi poate furniza surprize cu orice adversar.

Sper ca băieţii să nu se relaxeze după rezultatul bun din meciul cu Rapid şi trebuie să ne concentrăm 100% la confruntarea cu FCM Târgu-Mureş, fiindcă altfel vom avea mari probleme", a declarat antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă.

La rândul său, tehnicianul mureşenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a menţionat: „În ultimele trei jocuri, echipa a arătat ritm şi atitudine. Dacă se va întâmpla la fel şi la Braşov, vom scoate cel puţin un punct.

Din ultimele două jocuri, mi-am propus să obţinem trei puncte. Braşovul are o echipă valoroasă şi trebuie să dăm totul pe teren pentru un rezultat favorabil".

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite