Baschet: BC Târgu-Mureș a învins, fără emoții, pe CSU Brașov FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brașovenii au cedat în fața mureșenilor
Brașovenii au cedat în fața mureșenilor

Într-o confruntare din etapa a XV-a a Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Brașov a fost învinsă categoric, în această seară, pe propriul teren, de BC Târgu-Mureș, scor 63-100.

Lipsa de maturitate în joc a baschetbaliștilor de la CSU Brașov a înclinat clar balanța în favoarea mureșenilor, care au câștigat fără probleme un meci pe care l-au dominat cu autoritate din primul, până în ultimul minut.

BC Târgu-Mureș a făcut legea încă din prima parte, astfel că oaspeții conduceau după primul sfert cu 33-16. Brașovenii au evoluat mult mai curajos în repriza a doua, pe care au și câștigat-o cu 21-17, astfel că scorul la pauza mare era 37-50.

Foto: arhivă

Partea a treia a confruntării a aparținut tot oaspeților, care au speculat fiecare eroare din jocul „studenților“ (17-25). În ultima repriză a confruntării brașovenii au evoluat extrem de modest, marcând doar nouă puncte (9-25).

„Studenţii“ sunt ultimii în clasament Foto: arhivă

Pentru CSU Cuadripol Brașov au punctat: Bubanja - 14, Boian - 13, Paliciuc - 12, Andrieș - 11, Codin - 8, Tatu - 3 și Buruiană - 2.

De la BC Târgu-Mureș s-au remarcat: Lewis - 22p, Mladenovic - 16p, Dumitru - 14p, Cooley - 13p, Forte și Pora - 11p fiecare.

Divizia A de baschet masculin se întrerupe după etapa a XV-a, campionatul urmând să se reia pe 15 ianuarie 2011.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite