Târgu-Mureş:Scandal cu brancardierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii FCM-ului îl acuză pe fotbalistul lui U Cluj, Cosmin Muşat, că l-a lovit pe brancardierul echipei mureşene imediat după înscrierea golului egalizator de către FCM, în minutul 71.

Imediat după ce Sfârlea a egalat la 2 în partida pe care mureşenii au disputat-o în compania Universităţii Cluj, s-a creat o busculadă între jucătorii celor două formaţii. Intervenţia brancardierilor a fost una cu cântec, unul dintre ei acuzând o lovitură la stomac şi fiind transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de către echipajul SMURD prezent la meci.

Mureşenii îl acuză pe Cosmin Muşat de la U Cluj că l-a atacat pe brancardier. "Muşat l-a lovit la marginea terenului în ficat pe brancardierul echipei noastre. Acesta a fost dus cu ambulanţa la spital şi acum este internat. Cei patru arbitri nu au luat nicio măsură! Ar trebui scoşi din arbitraj! Clubul nostru îl va sprijini pe brancardier dacă acesta doreşte să depună plângere împotriva fotbalistului clujean", ne-a declarat Tatar Bela, preşedintele FCM-ului.

Conform reprezentanţilor SMURD care l-au transportat pe brancardier la spital, acesta se află în afara oricărui pericol.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite