Târgu-Mureş: A violat o bătrână de 66 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: A violat o bătrână de 66 de ani
Târgu-Mureş: A violat o bătrână de 66 de ani

Un tânăr de 28 de ani din satul Filitelnic, comuna Bălăuşeri şi-a violat şi agresat o consăteană în vârstă de 66 de ani. Agresorul a fost reţinut, fiind prezentat judecătoriei Sighişoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Lucrătorii Postului de Politie Bălăuşeri, au fost sesizaţi despre faptul că o femeie în vârstă de 66 ani din satul Filitelnic, comuna Bălăuşeri a fost găsită închisă în pivniţa casei sale, având urme de agresiune.


La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, care a constatat faptul că în urmă cu o seară, în jurul orei 17.00 – 17.30, la locuinţa femeii au fost într-adevăr auzite strigăte şi zgomote, aspecte care nu au alarmat însă vecinii, deoarece se mai întâmplase să audă gălăgie.

 
În dimineaţa următoare, vecinii au găsit-o  pe femeie în pivniţa casei sale cu leziuni la nivelul feţei. Femeia a fost transportată la SMURD Mureş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice suspectul, acesta fiind un tânăr de 28 ani, consătean cu victima. Acesta a fost reţinut şi fiind prezentat Judecătoriei Sighişoara, instanţa a dispus arestarea suspectului pentru 29 zile.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite