Balonul Orange a survolat judeţul (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ieri condiţiile atmosferice nu au permis efectuarea zborului, în această dimineaţă balonul portocaliu a survolat localitatea Acăţari.

Vremea ploioasă şi instabilă de joi a zădărnicit planurile de zbor ale echipajului balonului Orange, parte a campaniei Orange România şi Adevărul, intitulată „5 săptămâni în balon". Din fericire, situaţia a fost cu totul alta în această dimineaţă, iar uriaşa „bulină" portocalie a putut fi observată în apropiere de Acăţari.

image

Peisajul a fost cu adevărat spectaculos, ceaţa de dimineaţă acoperind parţial un răsărit de soare... în culorile campaniei, adică portocaliu. Maşinile care circulau pe DN1, care semănau mai degrabă cu nişte furnici, privite din nacela balonului, au salutat cu claxoane ineditul aparat de zbor aflat deasupra străzii. „Vremea a ţinut cu noi astăzi, păcat că vântul nu a fost prea puternic şi nu ne-am deplasat pe o distanţă prea mare. Ne-am ridicat la o înălţime de 690 de metri, de unde am putut admira nestingheriţi peisajul", ne-a declarat Mihai Ilie, pilotul balonului Orange.

image

După aproximativ 40 de minute de plutire, a urmat deja clasicul ceremonial de ridicare la rangul de conte de Acăţari pentru reporterul Adevărul.

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite