Târgu-Mureş: Week-end plin de accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Week-end plin de accidente rutiere
Târgu-Mureş: Week-end plin de accidente rutiere

Bilanţ sumbru  pe şoselele din judeţ, după ce o persoană a murit, trei au fost rănite grav şi trei au suferit răni uşoare în cele trei accidente petrecute în acest sfârşit de săptămână.

Primul accident s-a petrecut pe D.N.15 E60 la kilometrul 30+400 m în afara oraşului Luduş, când un bărbat în vârstă de 44 ani, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă deosebit de periculoasă, a trecut pe sensul opus de mers şi a acroşat partea laterală a unui autotractor agabaritic, după care a fost proiectat într-un alt autotractor aparţinând aceleiaşi societăţi comerciale, care circulau în coloană însoţite de un echipaj antemergător.În urma accidentului, o femeie în vârstă de 44 ani, pasageră în autoturism a decedat, iar conducătorul auto a fost rănit uşor.

Al doilea accident petrecut în localitatea Morăreni s-a soldat cu doi răniţi grav şi doi uşor, după ce un bărbat de 34 de ani din comuna Deda a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit într-un cap de pod. În urma accidentului conducătorul auto şi un minor în vârstă de 13 ani au fost răniţi grav, iar alţi doi pasageri ai autoturismului au fost răniţi uşor. Accidentul s-a datorat consumului de alcool şi a vitezei excesive.  

În cel de-al treilea accident, petrecut în localitatea Ghindari, un bărbat de 30 de ani din Sovata a accidentat grav un pieton de 22 de ani, care a traversat drumul public în fugă şi prin loc nepermis.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite