Zeci de persoane, evacuate de pe Aeroportul din Târgu Mureş după ce a fost găsit un bagaj suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş
Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate, vineri, de pe Aeroportul "Transilvania" din Târgu Mureş, după ce au fost găsite un bagaj şi o haină suspecte, în cele din urmă echipajele de pirotehnişti stabilind că alarma a fost falsă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de reprezentanţii Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, în jurul orei 13.20 în zona publică a terminalului aerogării au fost identificate un bagaj şi o haină suspecte. "Trupele speciale de pirotehnişti ale SRI s-au mobilizat în timp record şi au început procedura de evacuare şi izolare a zonei, inclusiv a birourilor personalului angajat la aeroport. S-a trecut la verificarea angajaţilor şi a persoanelor aflate în perimetrul public al aeroportului pentru identificarea posesorului bagajului suspect", se arată în comunicat.

Circa 50 de persoane evacuate

Reprezentanţii aeroportului au menţionat că au fost evacuate aproximativ 50 de persoane. Ulterior, proprietarul bagajului şi al hainei a fost identificat şi verificat, întreaga procedură încheindu-se la ora 14.00.Potrivit aceleiaşi surse, zborurile nu au fost afectate de procedura de evacuare şi izolare a perimetrului public din jurul terminalului unde au fost descoperite bagajul şi haina suspecte.

Citiţi şi:
Consilierii judeţeni au decis: noi studii pentru Aeroportul Iaşi UPDATE

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite