Zeci de romi au ieşit aseară în stradă, după ce un bărbat a fost accidentat mortal FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forţele de ordine au intervenit pentru aplanarea conflictului
Forţele de ordine au intervenit pentru aplanarea conflictului

Zeci de romi au ieşit aseară în stradă, după ce un bărbat de 41 de ani, de etnie romă a fost accidentat mortal pe strada Ghoerghe Doja. Forţele de ordine au intervenit pentru aplanarea scandalului şi pentru salvarea şoferului din mâinile mulţimii furioase.

Scandal de proporţii pe strada Gheorghe Doja, după ce un bărbat de 41 de ani de etnie romă, care locuia în zonă a fost accidentat mortal de un şofer mureşean. Victima traversase strada prin loc nepermis şi a fost lovită din plin de un autoturism. Imediat la locul accidentului au sosit toate rudele, prietenii şi vecinii victimei, care furioşi, vroiau să-şi facă singuri dreptate. Poliţiştii de la Rutieră au chemat imediat ajutoare, iar mascaţii au reuşit să potolească spiritele.

scandal 1


Click aici pentru mai multe imagini de la faţa locului

Poliţiştii spun că vinovat de producerea accidentului a fost chiar victima, iar şoferul autoturismului nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Chiar şi aşa, romii erau nemulţumiţi pentru că, spun ei, şoferul avea viteză, iar poliţiştii i-au ameninţat cu armele şi cu pistoalele cu gaze lacrimogene

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii vor stabili dacă şoferul circula cu viteză legală.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite