Zece fete concurează pentru titlul Miss Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii concursului Miss Târgu-Mureş au finalizat aseară preselecţia pentru evenimentul care va avea loc pe 23 mai.

Astfel din cele 17 fete prezente la casting, au fost selectate doar zece.  Cea mai mică dintre ele are doar 15 ani, iar cea mai în vârstă 22.

„Deşi au fost mai puţine la casting decât anul trecut, nivelul fetelor prezente la ediţia din acest an a fost mult mai ridicat. Toate s-au prezentat în faţa juriului şi au defilat apoi în costume de baie. Decizia a fost grea pentru că toate sunt frumoase. Acum depinde de ele cum vor şti să-şi pună în valoare calităţile”, a precizat Alina Macavei, manager Malio Company, co-organizatorul evenimentului.

Potrivit acesteia, fetele selectate vor urma un program intens de pregătire cu actorul şi regizorul Liviu Pancu. De asemenea, ele vor avea parte de şedinţe foto, dar şi de fiting-uri pentru ţinutele pe care le vor purta pe scenă.

Mureşenii le vor putea admira pe concurente şi vor putea să-şi voteze favoritele online pe site-ul ul www.maliocompany.ro, începând de mâine şi până duminică. Cea mai votată concurentă online va fi aleasă Miss Popularitate.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite