Târgu-Mureş: Zburaţi cu parapanta, mâine, la Ernei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Zburaţi cu parapanta, mâine, la Ernei
Târgu-Mureş: Zburaţi cu parapanta, mâine, la Ernei

Asociaţia Salvatorilor Speciali şi Montani Mureş organizează, de astăzi până duminică, Festivalul Internaţional de Parapantă MureşFly.

Evenimentul se desfăşoară în comuna Ernei, iar mâine de la ora 12 a fost programat concursul de precizia aterizării cu parapanta,  în care mureşenii îi vor putea urmări pe  concurenţi cum încearcă să aterizeze cât mai aproape de un disc de 16 cm.

De asemenea toţi participanţii vor putea să încerce zborul cu parapanta ca şi pasageri, împreună cu un instructor de parapantă. Zborurile se vor face în funcţie de ordinea solicitării în funcţie de condiţiile meteo pe baza unor bilete care vor fi împărţite mâine la începerea concursului. La eveniment au fost invitaţi instructori din Ungaria care vor ţine şi un curs de perfecţionare piloţilor participanţi.

“Vor fi prezenţi şi membrii din comisia de sport al Asociaţiei de Zbor Liber din România care vor urmări concurenţii în scopul selecţionării sportivilor în Lotul Naţional al României. Spectacolul va fi susţinut de piloţi de acrobaţie care vor prezenta evoluţii la joasă înălţime”, a declarat Livia Fabian, responsabil comunicare al CJ Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite