Wizz Air lansează un tarif special pentru clienţii Windjet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wizz Air a lansat astăzi un tarif special de 209 lei, plus taxa de rezervare, pentru pasagerii afectaţi de retragerea de pe piaţă a companiei Windjet.

Pasagerii care sunt în posesia unei rezervări anulate Windjet pe rutele operate de Wizz Air (lista de mai jos) pot rezerva prin call-center-ul Wizz Air. Aceştia trebuie să aibă asupra lor rezervarea originală în momentul călătoriei. Tarifele speciale sunt condiţionate de disponibilitate iar pasagerii sunt sfătuiţi să rezerve cât mai rapid. 

Ruta anulată Windjet:  

Bucureşti – Rimini  

Ruta specială Wizz Air:

 Bucureşti – Forli

Wizz Air înţelege dificultăţile pasagerilor afectaţi, de a găsi o rută alternativă după anularea zborurilor Windjet. Oferim acum acest tarif special pe 4 rute Wizz Air, o rută din România, şi sperăm ca acestea să minimizeze efectul întreruperilor suferite de aceşti pasageri. Rezervările se pot face prin call-center până pe 20 august, iar rezervările originale Windjet trebuie aduse în momentul călătoriei pe rutele cu tarife speciale Wizz Air”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communication Manager Wizz Air.

Este vorba de un singur zbor, pentru călătorii între 14 august şi 27 octombrie, în funcţie de disponibilitate. Pasagerii care deţin un tichet electronic valid Windjet pentru călătorii în perioada respectivă, pot suna la call-center-ul Wizz Air din România pentru a beneficia de tarifele speciale Wizz. Locurile, în funcţie de disponibilitate, pot rezervate pâna la data de 20 august. Mai multe informații la Call Center România: 0903 760 160

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite