Weekend plin de teatru pentru publicul mureşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii iubitori de teatru vor avea parte de un sfârşit de săptămână plin de evenimente, pentru că actorii Teatrului Naţional vor urca pe scenă atât dimineaţa cât şi seara.

Astfel, atât sâmbătă cât şi duminică de la ora 11.00 în Sala Mică se va juca primul spectacol de teatru 3 D din Europa- “Călătorie spre central pământului”, în regia lui Radu Dinulescu. “Spectacolul are la bază romanul lui Jules Verne, operă inclusă în programa şcolară. De aceea îi aşteptăm şi pe elevi să vadă un spectacol inedit”, a precizat Rodica Băiţan, secretarul literar al Teatrului Naţional.

Piesa poate fi vizionată de oricine îşi doreşte o experienţă inedită, mai ales că între public şi actori va fi montat un ecran special, iar spectatorii vor primi ochelari 3D.

“Zorba Grecul” şi “Aniversarea”

Spectacolele Naţionalului continuă şi seara. Astfel, sâmbătă de la ora 19.00 pe scena din Sala Mare se va juca spectacolul “Zorba Grecul” de Nikos Kazantzakis, în regia lui Sorin Misirianţu. Publicul va avea parte de un spectacol în care actorii cântă, dansează, iubesc cu pasiune, iar cu siguranţă Zorba, personalul interpretat de actorul Nicolae Cristache le va rămâne întipărit în minte.

Duminică mureşenii sunt invitaţi la “Aniversarea”, un spectacol ce se va juca de la ora 18.30 în Sala Mică. Comedia regizată de Vlad Massaci le propune spectatorilor mureşeni o introspecţie în viaţa unei familii obişnuite din ziua de astăzi. Preţul biletelor la spectacole costă 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru elevi şi studenţi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite