Târgu-Mureş: Se intră fără bilet la „Weekend”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Se intră fără bilet la „Weekend”
Târgu-Mureş: Se intră fără bilet la „Weekend”

Zeci de adolescenţi păcălesc vigilenţa paznicilor şi intră fraudulos în „Weekend”.

Dintre zecile de mii de mureşeni care se distrează în fiecare sfârşit de săptămână la Weekend, câteva zeci pătrund fără să plătească biletul de intrare, păcălind vigilenţa angajaţilor. Tinerii fie sar gardul, fie trec fără probleme pe sub gardul din apropierea terenurilor de baschet şi mini-fotbal.


„Mai ales pe perioada festivalului Peninsula am avut probleme de acest gen, pentru că de pază nu ne-am ocupat noi, ci firma angajată de organizatorii evenimentului. În rest, ori de câte ori am găsit în interiorul complexului persoane care nu aveau biletul de intrare, le-am scos afară cu ajutorul Poliţiei Comunitare”, ne-a declarat Ioan Cârcu, administratorul complexului.

Problema este mai veche, spun cei din cadrul Weekend-ului, deoarece zona pe care se întinde cel mai vizitat loc de agrement din oraş este de 40 de hectare şi este foarte dificil de supravegheat constant şi în proporţie de 100%.

Reporterii Adevărului de Seară au surprins un grup de tineri care au pătruns în Weekend pe sub gardul din zona terenurilor de sport. Unul dintre ei, Tibi, de 11 ani, ne-a spus că nu a plătit bilet de intrare niciodată. „De 4 ani vin la baie aici şi niciodată nu am plătit bilet. Nu am bani, aşa că eu şi prietenii mei intrăm în Weekend pe unde găsim o gaură în gard, sau pe sub gard”, ne-a spus băiatul.


Probleme dinspre Valea Rece


Majoritatea celor care pătrund fraudulos în complexul de agrement provin, spun cei de la Weekend, din cartierul mureşean Valea Rece. „În general, tinerii pe care îi prindem fără bilet sunt din Valea Rece şi sunt foarte uşor de recunoscut. Ei se comportă de multe ori sălbatic şi crează disconfort celor din jur. Am amplasat oameni în zonele în care aceştia ar putea intra, dar ei mereu găsesc o modalitate prin care pătrund în Weekend. Oricum, vom face în aşa fel încât să nu mai existe probleme de acest gen în viitor”, a adăugat Ioan Cârcu.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite