Vremea se răcește considerabil! Ce temperaturi se vor înregistra la Mureș în zilele următoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea se răcește și vin ploi torenţiale
Vremea se răcește și vin ploi torenţiale

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare pentru răcire accentuată şi intensificări ale vântului, valabilă până mâine seară. Totuși, temperaturile vor rămâne extrem de scăzute până la finele săptămânii.

Dacă până ieri am avut parte de zile frumoase de toamnă, cu temperaturi maxime de peste 20 de grade, situația se va schimba considerabil în această săptămână. În această seară vom avea parte de o maximă de 17 grade, iar ulterior vremea va scădea treptat, ajungând la valori ce nu vor depăși 12 grade Celsius pe timpul zilei și 6 frage Celsius noaptea, conform site-ului de specialitate www.meteo.ro.

Pe lângă răcirea accentuată a vremii, vântul se va intensifica treptat, depăşind la rafală viteza de 50-60 kilometri/oră, iar în zona montană, 80 de kilometri/oră.

Nu vom scăpa nici de plkoi în zilele ce vin. Astfel, de mâine începând, mureșenii ar trebui să nu-și uite umbrelele acasă, întrucât toamna își intră definitiv în drepturi, fiind posibile ploi în fiecare zi a săptămânii în curs.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite