Vreme numai bună de plajă la Târgu-Mureș, până miercuri. Află prognoza pentru săptămâna viitoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complexul Weekend Târgu-Mureș
Complexul Weekend Târgu-Mureș

Începutul lunii septembrie aduce temperaturi sub 30 de grade la Târgu-Mureș, în ciuda semnalelor care anunțau vreme caniculară până aproape de jumătatea lunii. Totuși, vremea va fi plăcută și călduroasă, astfel că mureșenii se pot relaxa în continuare la ștrand în zilele următoare.

Conform meteo.ro, astăzi vom avea parte de o maximă de 28 de grade Celsius, cu cer senin și cu vând foarte slab. Dealtfel, vremea se va menține frumoasă până miercuri, când temperaturile vor scădea la 20 de grade. Vom avea parte de cer înnorat parțial de joi și până sâmbătă, când maximele nu vor depăși 20 de grade Celsius. Există posibilitatea precipitațiilor sub formă de ploaie, dar noaptea, când maximele vor fi de 13-15 grade Celsius.

În aceste condiții, mureșenii încă mai pot profita de vremea frumoasă pentru a se destinde la ștrandurile și complexurile de agrement din oraș. Accesul la bazinele din Weekend va fi posibil până în luna octombrie, când va fi încheiat oficial sezonul de baie și plajă. La Apollo, în Sângeorgiu de Mureș, distracția va fi mutată indoor în momentul în care temperaturile nu vor mai permite îmbăierea în aer liber, complexul de băi sărate având piscine acoperite.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite