Votează Târgu-Mureşul în competiţia „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători“, de pe adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Votează Târgu-Mureşul în competiţia de pe site-ul www.adevarul.ro
Votează Târgu-Mureşul în competiţia de pe site-ul www.adevarul.ro

Târgu-Mureşul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România. De când a fost lansată campania „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători", Târgu-Mureşul a fost în topul preferinţelor cititorilor site-ului nostru. Votul este deschis pentru toţi cei care vor să arate că oraşul nostru este cel mai frumos din ţară.

Ca în fiecare an, centrul a fost decorat cu milioane de lumini, iar bradul din Piaţa Trandafirilor şi Orăşelul copiilor sunt principalele atracţii ale sezonului.  Anul acesta "Orăşelul Copiilor" se mută în trei zone diferite, din cauza lucrărilor care se fac în Cetatea Medievală. Prima locaţie, care a şi fost inaugurată deja, este chiar în centrul oraşului. "Din cauza lucrărilor în Cetatea Medievală am mutat Orăşelul Copiilor în centrul oraşului, lângă Cetate şi pe Platoul Corneşti",a spus primarul Dorin Florea, care şi-a cerut astfel scuze faţă de cei mici.

luminite 2

Vezi aici o galerie foto cu oraşul împodobit.

Pe site-ul adevarul.ro puteţi vota în continuare oraşul nostru ca fiind cel mai frumos iluminat de sărbători. Puteţi vota accesând linkul de mai jos:

FOTOGALERIE Votaţi oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite