Târgu-Mureş:Portret/ Florin Voşloban, artistul care a fermecat-o pe Daniela Gyorfi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reghineanul Florin Voşloban este deja o vedetă locală, având la activ numeroase concerte, apariţii media şi mai nou un album, unde cântă în duet cu Daniela Gyorfi.

Florin Voşloban, alias FloRIN Vos, după numele de scenă, a fost de mic îndrăgostit de muzică. „Acasă îi ascultam mereu pe părinţii şi bunicii mei cântând şi îmi doream să fac şi eu acelaşi lucru. Aveam nişte prieteni ce cântau la chitară şi vroiam să cânt şi eu, aşa că la 14 ani am început cursurile în domeniu la Clubul Copiilor”, mărturiseşte Florin.


După un an de zile de studiu debutează într-un spectacol organizat de Ziua Copilului. Magia scenei pune stăpânire pe tânărul artist, iar aplauzele publicului îl determină să continue. În clasa a X-a înfiinţează o trupă de folk împreună cu alţi doi prieteni şi în scurt timp obţin locu II la Festivalul Naţional de Folk „Poarta Sărutului” de la Târgu-Jiu.


După un timp Florin schimbă genul muzical, formând împreună cu alţi patru băieţi trupa de hip hop TMG. „Cu trupa TMG participasem la peste 20 de concerte în deschiderea unor trupe ca 3 Sud Est, Genius sau Capuccino. Era ceva nou pentru noi, la inceput ne era teama ca vom fi huiduiţi pentru că urmau nume mari după noi pe scenă, dar publicul ne-a primit surprinzător de bine datorită şhow-ului nostru deosebit, cu dansuri în sincron, cu flickuri, aruncări, pe care le repetam zilnic”, spune Florin.

DJ de radio la 17 ani

Pasiunea pentru muzică l-a făcut să lucreze ca DJ la un radio local, deşi avea doar 17 ani. „Prezentam matinalul şi duminica aveam o emisiune de divertisment. Mi-a plăcut mult meseria de DJ la radio, eram cel mai tânăr din echipă şi eram mereu dornic să învăţ lucruri noi”, spune Florin.


După aproape patru ani lucraţi la radio, timp în care a început să cânte la nunţi şi petreceri din Ardeal, Florin şi-a continuat cariera artistică în Dubai, unde a cântat şase luni la un hotel pentru turiştii de acolo. „După ce m-am reîntors în ţară am participat la aproximativ 500 de petreceri private şi concerte, cântând peste 500 de cover-uri de diferite genuri muzicale”, mărturiseşte Florin.

Primul album

Următorul pas important în carieră l-a făcut printr-o întâmplare norocoasă. „Cântam la o nuntă la care era şi George Tal, impresarul Danielei Gyorfi, care mi-a propus o colaborare”, spune Florin. Aceasta s-a concretizat în primul album al artistului, „Zile cu tine”, unde cântă alături de Daniela Gyorfi.


Piesa „Does Anybody Know” beneficiază de un videoclip ce va fi promovat în curând la posturile de specialitate. „Sper ca pe viitor să am mai multe colaborări cu alţi artişti, dar cel mai mult mi-aş dori să cânt în duet cu Andra”, mărturiseşte artisul.

Întrebări şi răspunsuri:

Ce proiecte viitoare ai?


 Proiectul urmator este un album Etno care este produs în colaborare cu Daniela Gyorfi, Cristian Rizescu şi Mc Geo. Produsul este deja imprimat şi urmează să apară în scurt timp pe piaţă. Pot să vă spun doar că se va intitula “Fericită-i astazi viaţa mea”.

Te sprijină familia în carieră?

Da, foarte mult şi aş vrea să le mulţumesc soţiei, fiicei şi părinţilor mei deoarece sunt mereu alături de mine, mă susţin şi mă încurajează în toate proiectele, lucru care îmi dă o putere deosebită şi o motivaţie în plus.

Ce-i place:
„Îmi place să văd că oamenii sunt fericiţi când le cânt. Îmi place curăţenia. Îmi place să fiu înconjurat de prieteni, să am mereu musafiri. Îmi place să pescuiesc, merg de câte ori am ocazia şi timp liber pentru că mă relaxează. Mi-aş dori să am mai mult timp să călătoresc alături de familie. Apreciez punctualitatea oamenilor şi sunt la randul meu foarte punctual. Îmi plac oamenii deschişi, cu care pot comunica uşor. Iubesc câinii şi caii”


Ce nu-i place:
„Detest minciuna. Nu suport să călătoresc cu autobuzul. Nu-mi plac oamenii aroganţi, falşi şi invidioşi. Nu-mi place să mi se facă reproşuri, chiar dacă greşesc, pentru că încerc să-mi repar singur greşelile. Nu imi place varza calită, nu-mi place să duc gunoiul şi nu îmi plac jocurile de noroc.

Profil:

Data nasterii:
1 iunie 1981 la Reghin
Studii:
Student la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, anul I
Profesie:
Solist vocal
Stare civilă:
Căsătorit, o fetiţă

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite