Vom avea Peninsula și-n 2012! Primele nume anunțate la ediția din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important festival de muzică din România, Peninsula, va avea loc la Târgu-Mureș și în această vară, între 23 și 26 august, în locaţia binecunoscută de pe malul Mureşului.

În plus, organizatorii vin cu o surpriză de proporţii pentru fanii festivalului, și anume aceea că biletele vor fi vândute la jumătate de preţ! Astfel, pentru a petrece patru zile de neuitat alături de formaţiile preferate şi cei mai renumiţi DJ din lume, peninsularii vor plăti doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei. Vânzarea biletelor a început de ieri, 15 mai, în reţeaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro. Oferta este valabilă până pe 1 august, când preţul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei. „Ne-am dori să sărbătorim cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alături şi la ediţiile. Acesta este motivul pentru care am decis să fixăm preţuri accesibile pentru toate buzunarele” a declarat Bodor László, directorul Festivalului Peninsula.

Printre starurile care se întorc la Peninsula se numără şi André Tanneberger, aka ATB, din Germania, cunoscut drept unul din giganţii genului trance. Setul germanului Josh Gallahan va întări oferta excelentă de muzică electronică din acest an. Şi francezii Babylon Circus se întorc să cânte pentru fanii celui mai mare festival din România, colectivul de reggae-ska format din zece persoane susţinând unul din concertele de top ale ediţiei din 2010. Din Germania mai soseşte la Peninsula selecţionata internaţională immigrantski raggamuffin, Rotfront. Alături de ei, vor fi prezenți la festival și britanicii de la New Model Army, o legendă vie a muzicii underground europene.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite