Viteza a mai făcut două victime pe străzile mureșene. Accident grav la Berghia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav la Berghia (foto: arhivă)
Accident grav la Berghia (foto: arhivă)

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în comuna mureșeană Berghia, pe DJ 152. Din păcate, două persoane au decedat, iar alte două sunt grav rănite.

Un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă, probabil din cauza vitezei foarte mari, lovindu-se de parapeți. Una dintre persoanele decedate a rămas blocată în mașină, fiind necesară intervenția echipajului SMURD pentru descarcerarea acesteia. Cei doi răniți au fost transportați de urgență la Spitalul Județean.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, echipa de descarcerare, ambulanțe, dar și poliția, care efectuează o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Traficul auto este în continuare blocat în zona accidentului, șoferii care se află prin zonă fiind îndrumați către alte căi ocolitoare.


În urmă cu o lună, în zona localității Chendu, pe DN12 E60, cinci persoane și-au pierdut viața în urma impactului dintre o mașină de dimensiuni mici și un autoturism de teren, acesta din urmă circulând regulamentar. În accident și-au pierdut viața și doi copii, accidentul fiind cel mai grav de acest gen care a avut loc în județul nostru în 2012.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite