Târgu-Mureş: Vitafoam, fabrică nouă în Luduş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Vitafoam România va inaugura duminică 4 octombrie o nouă unitate de producţie, în oraşul Luduş, după o investiţie de 12,3 milioane euro.

Unitatea de producţie Vitafoam România din Luduş şi-a început deja activitatea. Investiţia a fost finalizată în mai puţin de un an. Noua unitate de producţie va fabrica spumă poliuretanică flexibilă şi va oferi servicii de debitare a spumei pentru regiunile de importanţă strategică din Europa de Est. Compania a angajat aproximativ 50 de persoane care vor lucra într-o unitate de producţie automatizată.

“Oraşul Luduş are căi de comunicaţie foarte bune atât cu oraşe din România, cât şi cu Ungaria şi Peninsula Balcanică. Producţia de mobilă din regiune s-a dezvoltat rapid, aici concentrându-se investiţii majore făcute de producătorii de mobilier din Europa de Vest. Prin această investiţie, Vita continuă strategia de a-şi urma clienţii în noi regiuni şi de a rămâne un partener major în procesul de extindere a acestora. Fabrica, de ultimă generaţie, respectă aceleaşi standarde înalte de proiectare şi echipare ca şi celelalte unităţi ale companiei situate în Polonia, Lituania şi Ungaria şi va furniza o gamă completă de produse din spumă pentru clienţii din această regiune”, a explicat Nicoleta Stoian, business manager al companiei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite