Virgil Stănescu va fi prezentat oficial azi de către BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt transferat de BC Mureş, Virgil Stănescu va fi prezentat oficial diseară de la ora 19.00, la restaurantul La Liga din incinta Mureş Mall.

Pivotul Virgil Stănescu (34 de ani, 2.08 metri, 122 kg) va evolua pentru prima dată în carieră la o echipă din afara Capitalei. De-a lungul carierei, fostul căpitan al naţionalei României a jucat în Divizia A, doar la echipe din Bucureşti (Soced, Dinamo şi Steaua), în timp ce la nivel internaţional a evoluat la cluburi din Belgia, Germania, Turcia, Rusia şi Italia.

În sezonul trecut, Stănescu a fost unul din jucătorii de bază ai formaţiei Steaua Bucureşti, încheind cu un bilanţ de 14,3 puncte, 6,3 recuperări şi 1,9 pase decisive pe meci.

Conducerea formaţiei BC Mureş a prelungit până în prezent contractele jucătorilor Jason Forte, JuJuan Cooley, Flavius Lăpuşte şi Liviu Dumitru, transferâdu-l şi pe Radu Paliciuc, de la CSU Braşov.

BC Mureş a decis să nu înscrie echipa în cupele europene, având trasat drept obiectiv în sezonul viitor jucarea finalei în Divizia A. În sezonul 2010-2011, BC Mureş a încheiat pe locul cinci în campionat, pe locul patru în Cupa României, iar în Liga Balcanică nu a trecut de faza grupelor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite