Virgil Stănescu despre plecarea lui Cooley: "BC Mureş nu a pierdut un lider, ci un star"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu nu crede că echipa va avea prea mult de suferit după plecarea lui Cooley
Virgil Stănescu nu crede că echipa va avea prea mult de suferit după plecarea lui Cooley

Subiectul "Cooley" a fost  discutat în cadrul conferinţei de presă organizate de cei de la BC Mureş cu ocazia meciului din această seară din play-off, contra celor de la BC Mureş.

Plecarea intempestivă a celui mai vechi jucător din lotul echipei mureşene a lăsat urme adânci, chiar dacă discursul preşedintelui clubului şi al căpitanului Virgil Stănescu a fost unul mai degrabă liniştitor pentru fanii echipei, care consideră că şansele echipei de a trece de U Mobitelco sunt mult mai mici, fără Cooley pe teren.

Într-adevăr, am avut o întârziere de cinci zile la plata salariului, dar trebuie să menţionez că în contract există un termen de graţie de zece zile. Iar în ceea ce priveşte acuzaţia de lipsă de profesionalism, dacă clubul duce lipsă de profesionalism, de ce a revenit în fiecare an? Adevărul este că el a avut un statut privilegiat, orice dorinţă i-a fost îndeplinită. De aceea consider gestul lui de a pleca fără să ne anunţe, lipsit de eleganţă. Vreau totuşi ca să trecem de subiectul Cooley şi să ne concentrăm asupra meciurilor cu U-Mobitelco”, a specificat preşedintele clubului, Szalkay Jozsef.

Cooley îşi ia rămas bun de la suporterii care l-au idolatrizat timp de şase sezoane

De când sunt în baschet, ca jucător, apoi ca antrenor, nu am pomenit un asemenea caz. Am fost la multe cluburi cu dificultăţi financiare, ceea ce nu e cazul al Mureş, dar niciodată nu a plecat cineva aşa. Cred că gestul lui denotă lipsă de caracter", e de părere şi antrenorul Sekulovic.

Desigur, ne va lipsi Cooley, pentru că era un jucător care evolua 30-35 de minute, dar baschetul mureşean nu a început şi nu se termină cu un singur jucător. Cred că acest incident ne va uni şi mai mult ca echipă. BC Mureş nu a pierdut un lider, a pierdut un star”, a precizat în cadrul unei conferinţe de presă Virgil Stănescu.

Citeşte şi:

Cooley a plecat pentru că nu mai era vedeta lui BC Mureş?

Cooley a părăsit Jungla pe ascuns!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite