Victorie în cupele europene pentru City’us Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victorie de senzație pentru campioana țării la futsal
Victorie de senzație pentru campioana țării la futsal

City’us Târgu-Mureş a debut cu victorie în turneul UEFA Futsal Cup – Main Round, găzduit de oraşul ceh Chrudim. În partida disputată marţi după-amiaza, campioana României a învins cu 3-1 (1-1) campioana Bosniei, Leotar Trebinje.

Golurile formaţiei mureșene au fost înscrise de Florin Matei, în minutele 3 şi 22 şi Mimi Stoica, în minutul 26. Partida cu Leotar Trebinje a fost, aşa cum se aştepta toată lumea, una dificilă. Un adversar care părea o echipă de baschet, datorită staturii jucătorilor şi care a preferat să se închidă în zona propriei porţi. Golurile au venit destul de greu, chiar dacă Fl. Matei a deschis scorul în minutul 3, cu un şut din vole, în urma unei pase din corner. Bosniacii au reuşit egalarea în penultimul minut al primei reprize, în urma unei neatenţii în apărarea noastră.

Partea a doua a debutat tot cu un gol semnat de Fl. Matei, urmat de şutul excelent expediat de Mimi Stoica în minutul 26 în dreapta portarului, fără replică pentru Berak. Până la final, City’us a avut o posesie superioară a balonului şi mai multe ratări, dintre care şi 2 şuturi în bară.

Rezultat final, City’us Târgu-Mureş – Leotar Trebinje 3-1 şi mureșenii obțin primele 3 puncte în grupa de foc de la Chrudim.

Antrenorul Kacso Endre a început partida cu: Klein – Fl. Matei, Lupu, Ignat şi Gherman. Pe parcursul jocului au mai intrat: Cr. Matei, Daniel Raymond, Muntean, M. Stoica, Csoma Alpar şi R. Radu.

În cealaltă partidă a primei zile, campioana Cehiei, Era Pack Chrudim a învins la limită, 3-2, campioana Ucrainei, Energia Lvov. A fost partidă echilibrată, în care cehii au condus cu 2-0, formaţia din Lvov reuşind egalarea spre finalul jocului. Cu 2 minute înainte de finalul timpului de joc, brazilianul Max a adus victoria gazdelor.

După primele jocuri ale grupei, clasamentul arată astfel:

1.    City’us Târgu-Mureş        3 pct     (+2)
2.    Era Pack Chrudim        3    (+1)
3.    Energia Lvov            0
4.    Leotar Trebinje            0


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite