Victorie importantă obținută în deplasare de FCM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victorie pentru FCM Târgu-Mureș
Victorie pentru FCM Târgu-Mureș

FC Municipal Târgu-Mureş a învins cu 2-1, la Râmnicu Vâlcea, în etapa a treia a Ligii a II-a. Echipa mureșeană acumulează astfel 6 puncte în clasamentul ligii secunde, după trei etape disputate.

Golurile formaţiei mureșene au fost înscrise în prima repriză, de către Precup, în minutul 24 şi Cristea în minutul 27. Gazdele au redus din handicap în minutul 47.

Pe lângă cele 2 goluri înscrise, FC Municipal a ratat alte câteva mari ocazii, diferenţa de la pauză putând fi de 3-4 goluri. Şi după primirea golului, FCM a mai avut bune oportunităţi de a marca, dar tabela nu a mai suferit modificări.

Pentru FCM Târgu-Mureş au evoluat:

Abraham - Stancu, Deaconescu, E. Nicu, Szilagyi - Hanca, Precup, Pădureţu (67-Dîlbea), Sfîrlea (76-Vagner) - Huiban, Cristea (88-Şaim).


În urma acestei victorii, FC Municipal acumulează 6 puncte, iar în etapa următoare va juca pe teren propriu, cu FC Argeş. Până atunci, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României - Timişoreana. În urne se va regăsi şi FC Municipal care va întâlni o formaţie din Liga 1.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite