Victoria e obligatorie pentru FCM în meciul de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În conferinţa de presă care a prefaţat jocul din etapa a VII-a a Ligii 1, cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul principal al celor de la FCM Târgu-Mureș, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că echipa pe care o conduce este pregătită să-i înfrunte pe medieşeni. Meciul de pe stadionul Transil va începe la ora 17.00.

Sabău a afirmat că "este un meci important pentru noi. Întâlnim o echipă bună, mult mai omogenă decât noi, deoarece joacă de 3 ani cam cu aceeaşi formulă. Noi însă ar trebui să fim echipa mult mai motivată. Băieţii sunt pregătiţi, vor face totul să câştige. Trebuie să învingem pentru că moralul bun vine în urma rezultatelor bune. Sper să construim împreună echipa pe care o aşteaptă lumea. Rezultatul de mâine va depinde foarte mult de starea de spirit a echipei. Nu trebuie să facem gafe, trebuie să arătăm ca o echipă. Cu atâţia jucători noi, încă suferim la omogenizare. Lucrăm tactic să recuperăm acest deficit. De fiecare dată voi conta pe acei jucători care se vor dărui în teren. Jucătorii, prin evoluţiile lor, vor face selecţia".

FCM-ul ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 4 puncte, având nevoie foarte mare de puncte pentru a ieși din zona nisipurilor mișcătoare.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite