Victor Socaciu nu va mai ocupa funcția de deputat de Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Socaciu nu va mai fi deputat de Mureș
Victor Socaciu nu va mai fi deputat de Mureș

Victor Socaciu va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie într-un colegiu din diaspora, urmând să nu mai ocupe funcția de deputat de Mureș.

Cântărețul de muzică folk, membru PSD, va candida în colegiul numărul 1 - Europa pentru Camera Deputaților, acolo unde îl va avea ca adversar pe reprezentantul PDL, Wiliam Brânză.

Victor Socaciu a ajuns deputat în urmă cu 4 ani prin redistribuire, el clasându-se de fapt pe locul 3 în funcție de numărul de voturi primite. Socaciu s-a remarcat prin proiectele neobișnuite pe care le-a propus în parlament, cum a fost cel de dublare al filmelor sau de interzicere a folosirii în reclame a bunurilor din patrimoniul național precum Ateneul, Eminescu ori colindele vechi.

Tot Victor Socaciu a propus și aprobarea dreptului de a returna orice produs cumpărat din orice motiv în termen de 2 zile. Toate propunerile sale au fost respinse. Divorțul său de prezentatoarea TV Marina Almășan, care în urmă cu 4 ani l-a însoțit în campania electorală de la Târnăveni, l-a adus în centrul atenției presei mondene din țară.


Născut în 1953 la Braşov, Victor Socaciu este un îndrăgit interpret de muzică folk, lansat de cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu. Este inginer, membru al Uniunii Compozitorilor, absolvent al Şcolii Populare de Artă și membru PSD din anul 2001.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite