Vezi aici ce investiţii realizează Consiliul Judeţean Mureş în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Continuarea proiectelor finanţate din fonduri europene, prioritatea consilierilor judeţeni foto arhivă
Continuarea proiectelor finanţate din fonduri europene, prioritatea consilierilor judeţeni foto arhivă

Conducerea Consiliului Judeţean Mureş a precizat că o prioritate pentru anul 2012 o reprezintă continuarea proiectelor începute, majoritatea finanţate din fonduri europene.


Principalele proiecte care vor fi continuate în 2012 vizează lucrările de infrastructură, finanţate din fonduri europene.
"Este vorba de două proiecte de infrastructură de o valoare foarte importantă. Unul de 49 milioane de euro, cel cu managementul deşeurilor, celălalt de 120 de milioane de euro privind infrastructura de apă, canalizare, staţie de epurare. Avem proiectul început cu parcul cu motor care este de 42 de milioane de lei noi”, a declarat Lokodi Edita, preşedinte CJ Mureş.

În 2012 vor fi inaugurate o serie de investiţii finanţate de Consiliul Judeţean. Primul pe listă va fi fostul hotel Parc, transformat în spaţii administrative pentru Consiliul Judeţean şi Biblioteca Judeţeană.

Anul viitor vor continua lucrările de  reabilitare a noului sediu pentru Teatrul Ariel, dar şi lucrările la Muzeului Judeţean din cetatea Medievală şi cele de la Muzeele de Etnografie şi de Ştiinţe ale Naturii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite