Târgu-Mureş: Veniţi în Ţara lui Moş Crăciun!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi în Ţara lui Moş Crăciun
Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi în Ţara lui Moş Crăciun

Moş Crăciun şi-a stabilit temporar reşedinţa la Casa de Cultură „Mihei Eminescu”. Aici copiii cuminţi însoţiţi de părinţi sau bunici vor avea parte de numeroase surprize.

Astfel, astăzi vor putea viziona filme având ca temă activitatea de peste an a lui Moş Crăciun, apoi fetiţele vor putea urmări o demonstraţie de coafură, manichiură şi machiaj, realizate într-un mini salon de frumuseţe, creat special pentru ele.

Duminică,  de la ora 11.00, cei mici vor putea viziona spectacolul  de animaţie „Cel mai frumos dar”, în interpretarea actorilor Teatrului Ariel, iar apoi vor putea participa la un carnaval al poveştilor, unde se vor întâlni cu personaje de basm.

Cei mai talentaţi copii vor putea participa la un concurs de recitare de poezii, unde vor putea arăta publicului cunoştinţele acumulate în timpul şcolii. Evenimentul se va încheia cu o tombolă a vizitatorilor.

Părinţii veniţi alături de cei mici vor putea achiziţiona cadouri pentru cei dragi, deoarece în foaierul Casei de Cultură este amenajat un târg de Crăciun. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite