Va fi Sabău noul antrenor al Rapidului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Giuleștenii au încercat mai multe piste pentru postul de antrenor principal al echipei, după ce Răzvan Lucescu a declarat că nu va mai continua din sezonul viitor pe banca alb-vișiniilor.

Deși la un momentdat venirea lui Sabău, fostul tehnician al mureșenilor, era dată ca sigură, înțelegerea dintre cele două părți a picat.

Știind că Răzvan Lucescu pleacă, George Copos mi-a dat mari speranțe. Din discuțiile pe care le-am purtat, eram, practic, antrenorul Rapidului. Pe urmă, însă, nu m-a mai sunat, cum era înțelegerea. Dacă, totuși, mă va suna, o să-l întreb pe domnul Copos ce are de gând”, a declarat Sabău.

Totuși, discuțiile au fost reluate, iar George Copos așteaptă acum oficializarea deciziei lui Răzvan Lucescu, și implicit cei 500.000 de euro compensație pentru ruperea contractului cu Rapid, pentru a-l putea numi pe Sabău la cârma echipei.

Astfel, negocierile dintre fostul internaţional şi George Copos sunt în plină desfăşurare şi este posibil să se încheie în acest week-end ori, cel mai târziu, la începutul săptămânii viitoare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite