Va antrena Boloni pe Steaua Bucureşti?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat astăzi că i-a făcut o ofertă scrisă lui Ladislau Boloni. Finanţatorul Stelei a dezvăluit şi salariul pe care este dispus să i-l dea tehnicianului, dar şi primele de obiectiv.

"I-am făcut o ofertă lui Boloni, el este prima opţiune în acest moment. I-am trimis oferta pe mail, e vorba de 50.000 de euro pe lună pentru un sezon, cu o primă de un milion pentru calificarea în Liga Campionilor. El mai are încă un bonus de 100.000 pe care îl poate cîştiga foarte uşor, printr-o calificare acum în grupele Ligii Europa", a declarat Becali, care a menţionat că aşteaptă răspunsul în cursul acestei zile sau marţi.

Finanţatorul stelist a menţionat că dacă Ladislau Boloni va cîştiga titlul Ligii I cu Steaua i se va prelungi contractul automat şi i se va dubla salariul. "Boloni a cerut oferta pe mail. Dacă el cîştigă campionatul se dublează salariul şi se prelungeşte automat. Dacă nu, la revedere", a mai spus Becali.

Becali a precizat că oferta transmisă lui Boloni este valabilă doar pentru două zile. "I-am transmis că noi nu aşteptăm, să zică da sau nu. Că aşa l-am aşteptat şi pe Hagi dacă se duce la naţională, că eu ştiam, şi de asta nici n-am zis nici o vorbă. Să nu-l pun în postura să mă plimbe, să mă mintă. Prima opţiune e Boloni. Aşteptăm contraofertă, un răspuns de la el cînd o va primi. Spune da, facem tot ce am zis pe hîrtie", a explicat el.

Becali a menţionat că PAOK Salonic este clubul care îl mai ofertează pe Boloni. "Cred că dacă nu o să i se accepte condiţiile de la PAOK Salonic, nu-i îndeplinesc condiţiile, atunci cu siguranţă va accepta oferta Stelei. Eu ştiu că de la Salonic are o ofertă de 800.000 de euro. Aici are 600.000, dar el cîştigă campionatul şi dacă merge în Liga Campionilor cîştigă un milion", a explicat Gigi Becali.

Detalii, aici.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite