Urmărit național din luna aprilie, prins de polițiștii mureșeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul spre arest
Drumul spre arest

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Mureş şi Serviciului de Intervenţie Rapidă Mureş au reuşit ieri identificarea, localizarea şi depistarea unui infractor aflat în urmărire națională încă din luna a aprilie a acestui an.

Bărbatul, M. Romeo, în vârstă de 40 ani, din Târgu-Mureş, era urmărit la nivel național pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Acesta a fost prins în urma unei razii a polițiștilor mureșeni și a fost introdus în Penitenciarul Târgu-Mureş, unde își va ispăși pedeapsa de 11 ani de închisoare, în baza mandatului de executare a pedepsei emis de Judecătoria Târgu-Mureş.

Tot ieri, polițiștii au reușit să identifice și autorii unui furt dintr-un autoturism, comis pe strada Depozitelor din Târgu-Mureş în luna august. Autorii, doi tineri în vârstă de 23, respectiv 25 de ani, au fost reţinuţi în arestul IPJ Mureş pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite