Târgu-Mureş: Corina a reprezentat oraşul la Miss Univers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Sabău a participat în finala Miss Universe România 2009.

Corina Sabău a reprezentat oraşul Târgu Mureş în finala Miss Universe România 2009, desfăşurată sâmbătă seara în Băneasa Shopping City Bucureşti.

Ea a trecut de preselecţie, după ce iniţial pe site-ul oficial al concursului s-au înscris 807 fete, iar 200 dintre ele au fost chemate la preselecţie. Au rămas în finală cele mai frumoase 24 de tinere. Miss Universe Romania 2009 a fost transmis în direct pe TVR 1 şi pe TVR International. În afara probelor de concurs, show-ul a cuprins momente de divertisment, jurizare, televoting şi a culminat cu alegerea câştigătoarei trofeului Miss Universe România 2009 şi desemnarea ei ca reprezentantă a României la Miss Universe 2009, în Paradise Island, Bahamas. Aceasta este Bianca Elena Constantin, o moldoveancă de 20 de ani, care-şi doreşte să devină prezentatoare TV.

“Este o fată drăguţă şi sociabilă îi ţin pumnii pe când va merge acolo (în Bahamas, n.r.) chiar cred că va avea şanse mari”, ne-a declarat târgumureşeanca Corina Sabău despre câştigătoarea serii.

Corina are 24 de ani şi de la titlul de Miss Economic din liceu până la cel de Miss Transilvania din 2007 a impresionat de fiecare dată. “Emoţiile au fost mari dar cred că s-au dovedit constructive şi a ieşit un spectacol frumos. De fiecare dată când mi se oferea ocazia să particip la un cocurs de Miss îl vedeam ca o provocare şi vroiam să merg. M-am înscris în competiţie pentru că mi-am dorit dintotdeauna să aduc un zâmbet pe buzele celor nefericiţi şi titlul de Miss Universe mi-ar fi indeplinit această dorinţă", ne-a mai declarat Corina Sabău.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite