Târgu-Mureş: Un tânăr de 28 de ani a violat şi a ucis o bătrână pentru un pachet de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă oribilă a zguduit satul Herepea, din comuna Adămuş, judeţul Mureş. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a violat şi a omorât o femeie de 78 de ani pentru un pachet de ţigări.

Agresorul, Blana Ioan, a pătruns în casa victimei,  cerându-i un pachet de ţigări,  iar la refuzul acesteia  a lovit-o  cu  pumnul în faţă,  după care i-a rupt hainele de la brâu în jos şi a întreţinut raporturi sexuale cu femeia, după care a lovit-o de patru ori în piept cu  cuţitul  în  zona  inimii.

Victima, numită Bleza Maria, avea 77 de ani. De la loviturile de cuţit victima a dat sânge pe gură şi, probabil îngrozit de fapta sa, agresorul, i-a acoperit faţa cu pantalonii şi nu a mai avut curaj să caute după ţigări sau bani şi a fugit din casă.

Femeia a fost lovită în zona inimii, deci, practic,   nu avea nicio şansă de supravieţuire", a declarat procurorul Dan Oltean.

Femeia a fost ucisă cu sânge rece în data de 30 septembrie, în jurul orei 15.00. A fost găsită în 1 octombrie în jurul orei 12.00. Agresorul a fost prins la scurt timp după cercetările efectuate la locul faptei.

Pedeapsa pentru  infracţiunea  de omor este de 15 la 25 de ani.  

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite