UPDATE Student mort după ce s-a aruncat de la etajul 9 al celui mai mare cămin din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicu Seieşan, în vârstă de 23 de ani, student la Cluj-Napoca la Facultatea de Matematică-Informatică şi-a pus capăt zilelor azi-dimineaţă. El a urcat până la etajul 9 al căminului 16 din complexul studenţesc Hasdeu şi s-a aruncat în gol. Nicu Seieşan era de origine din Sighişoara şi în Cluj-Napoca locuia în acelaşi cămin, la etajul 1.

Potrivit primelor informaţii, studentul a aşteptat ca portarul să-şi termine rondul, iar după ce şi colegii săi au adormit, în jurul orei 5.30 a urcat la etaj, de unde s-a aruncat pe geamul oficiului.

UPDATE 1: Andrei Ciubuc, prefectul studenţilor Universităţii „Babeş-Bolyai“, a reuşit să stea de vorbă cu colegii tânărului care şi-a pus capăt zilelor. „Au spus că nu avea nicio problemă, chiar le-a spus noapte bună când aceştia s-au culcat, pe la ora 1.00. Am înţeles că a mai stat la calculator până la 5.30, după care a ieşit“, a spus Ciubuc. Potrivit acestuia, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum studentul a mers la baie, unde a stat câteva minute până ce a plecat portarul care îşi făcea rondul, apoi a intrat în oficiu şi s-a aruncat.

UPDATE 2: Un fost coleg de cameră a lui Nicu Seieşan spune că tânărul era liniştit, nu ieşea în oraş şi stătea mult în faţa calculatorului. "Bea mult Cola, energizante şi mânca chipsuri, de obicei până dimineaţa, în faţa calculatorului. Nu ieşea aproape deloc în oraş", a spus Sergiu Mazăre, fostul coleg de cameră a victimei. Acesta spune că au locuit împreună circa un an şi nu dădea semne de depresie sau alte probleme. Se pare că Nicu a lăsat un bilet de adio pe care ar fi menţionat, pentru actualii săi colegi: "îmi pare rău că nu am putut fi colegi şi să stau cu voi în aceeaşi cameră". "Ştiu asta din ce mi-au spus foştii săi colegi. Mi se pare că a fost un fel de nemulţumire, ca şi când nu îi plăcea unde stătea acum", a mai spus Sergiu. Actualii colegi de cameră nu au dorit să facă precizări.

În urmă cu aproape un an, un alt student şi-a pus capăt zilelor aruncându-se din acelaşi cămin (foto).

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite