Un nou accident rutier în localitatea mureșeană Chendu. Poliția acuză Administrația Drumurilor că n-a eliberat tronsonul de drum afectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu două zile, pe DN 13 E60, în localitatea Chendu, un bărbat de 56 de ani, din comuna Sălciile, judeţul Prahova, aflat la volanul unui tir, pe fondul neadaptării vitezei intr-o curbă la stânga a pătruns pe sensul opus de circulaţie intrând în coliziune laterală cu un alt tir, la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani, din localitatea Nicula, județul Cluj.

În urma accidentului prahoveanul a suferit leziuni corporale uşoare, traficul rutier pe DN 13 E 60 fiind blocat timp de 3 ore, deoarece administratorul drumului public nu a fost în măsură să-şi îndeplinească obligaţiile prevăzute de legislaţia rutieră referitoare la deblocarea, curăţarea şi redarea părţii carosabile, traficului rutier.

”Precizăm faptul că circulaţia a fost reluată ca urmare a intervenţiei Poliţiei care a beneficiat de sprijinul celorlalţi participanţi la traficul rutier”, se arată într-un comunicat al Poliției mureșene. 

În urmă cu o săptămână, tot în zona localității Chendu, pe DN12 E60, cinci persoane și-au pierdut viața în urma impactului dintre o mașină de dimensiuni mici și un autoturism de teren, acesta din urmă circulând regulamentar. În accident și-au pierdut viața și doi copii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite