Un film despre „Viaţă, aşa cum este ea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia „Viaţa aşa cum este ea” („Life as we know it” n.r.) va putea fi urmărită începând de astăzi şi până vinerea viitoare la cinematograful Arta.

Scenariul filmului este unul deosebit de atrăgători pentru spectatori, care vor fi purtaţi, timp de 114 minute, în viaţa tumultoasă a lui Holly Berenson (interpretată de Katherine Heigl n.r.) Aceasta este proprietara unui local de succes, iar Eric Messer (Josh Duhamel n.r.) realizează transmisiuni sportive la o televiziune locală. 

După o primă întâlnire eşuată, cei doi nu mai au în comun decât faptul că se detestă reciproc şi faptul că îşi iubesc fina, pe mica Sophie.  Dar în momentul în care ei devin singurele rude în viaţă ale lui Sophie, Holly şi Messer trebuie să îngroape securea războiului şi să facă o adevărată echilibristică pentru a-şi satisface ambiţiile profesionale sau pentru a-şi continua viaţa socială. În acest context, ei sunt obşigaţi să facă pace pentru că locuiesc, în definitiv, sub acelaşi acoperiş. Şi uite-aşa se naşte o poveste de dragoste. “Viaţa aşa cum e ea” este un film regizat de Greg Berlanti, după un scenariu al debutanţilor Ian Deitchman şi Kristin Rusk Robinson. Filmul va rula începând cu orele 15.00, 17.30 şi 20.00, iar biletele vor putea fi cumpărate cu 8 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite