Un copil de doi ani a murit inecat într-o groapă plină cu apă de ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie într-o familie din localitatea Ceuaşu de Câmpie. Un băieţel de doi ani a murit, aseară, înecat, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă de ploaie săpată în spatele terenului de sport din curtea şcolii.

Copilul se juca cu fraţii lui pe terenul de sport şi a fugit să ia mingea care căzuse lângă groapă. A crezut că ochiul de apă este doar o baltă, dar când a călcat a căzut în gol aproape un metru.

Medicii SMURD chemaţi în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe micuţ. „La sosirea noastră copilul era în stop cardio-respirator în asistolă, cu pupile idriatice areactive. Am tentat resuscitarea dar din păcate fără succes. Probabil că a stat destul de mult în apă", a declarat pentru Realitatea TV dr. Vlad Necula, medic specialist SMURD.

Citeşte AICI ce suportă cei vinovaţi de moartea copilului

Se pare că groapa, adâncă de aproape un metru, a fost săpată chiar de dascălii şcolii din Ceuaşu de Câmpie, care au folosit pământul pentru a nivela terenul de sport. După terminarea lucrărilor, nimeni nu a acoperit groapa şi nici nu a semnalizat-o.

Procurorii au început o anchetă pentru a stabili cine poate fi tras la răspundere pentru că groapa săpată în apropierea unei şcoli nu era nici acoperită, nici semnalizată.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite