Ultimul meci al sezonului pentru FCM Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureş va juca în această după-masă, de la ora 17.00, contra celor de la Universitatea Cluj, pe teren propriu.

Meciul este ultimul al campionatului Ligii întâi, iar o victorie a mureşenilor îi va trimite pe aceştia până pe cea de-a opta poziţie a clasamentului.

De notat că FCM va câştiga aproximativ 300.000 de euro în plus din drepturile TV dacă va termina pe locul 8 faţă de o clasare pe locul 9 sau 10.

"Eu personal mă mulţumesc şi cu locul zece. Vom încerca să facem un joc bun, să răsplătim şi suporterii, să încheiem campionatul cu o victorie. Îmi doresc să ne facem datoria în acest ultim joc şi publicul să fie mulţumit. Sunt jucători la care probabil voi renunţa, dar acest lucru îl voi anunţa doar după acest ultim meci. Issa Ba este unul din primii trei jucători din lot. Mai are contract un an şi nu ştiu dacă a semnat cu Rapidul, dar orice jucător, dacă are o ofertă bună, avantajoasă poate pleca", a declarat la conferinţa de presă dinaintea jocului Ioan Ovidiu Sabău

După meciul de azi echipa va intra în vacanţă până în 15 iunie. După un cantonament de opt zile acasă şi alte două de pauză, se va pleca într-un al doilea cantonament, de 16 zile în Austria, unde vor susţine şase amicale.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite